marți, 22 decembrie 2009

Patru Brate


Patru Brate este foarte puternic, de aceea este extraterestul preferat a lui Ben, iar cand loveste cu pumni in pamant se formeaza un laser care vine din interiorul lui si il crapa in doua. El sare de patru mai sus decat cangurul.

luni, 21 decembrie 2009

Stinkfly

Stinkfly este un fluture extraterestru care trage cu o solutie lipicioasa din ochi si are niste aripi foarte ciudate. La coada are un tep mai lat. El este vulnerabil la apa. El este Lepidopterran de pe planeta Lepidopterra. El nu bea apa niciodata. El este al 7 extraterestru care a aparut in serial.

Cerebel


Cerebel este foarte mic, dar este foarte destept. El poate sa se catere pe pereti si are ochi foarte ciudati. Are mainile si jumatate din antebrat mai groase si mai mari decat restul bratului.
Se poate strecura in orice loc, chiar daca este foarte mic.

Stafie

Stafia este o fantoma extraterestra. El poate sa treaca prin pereti, iar cand trece prin oameni, persoanei respective i se face frig. Isi poate misca ochiul unde vrea el prin dunga neagra ce-i brazdeaza chipul si chiar tot corpul.

XLR8


XLR8 alearga foarte, foarte repede. El are o masca care ii permite sa afle mai multe informatii despre persoana respectiva. La fiecare mana are cate trei tepi ascutiti. In loc de picioare, are niste roti. Cand alearga cu viteza super-sonica, lasa in urma lui un val de aer albastru cu negru, pentru ca are si el culoarea aceasta.

duminică, 20 decembrie 2009

Upgrade

Upgrade poate sa se contopeasca cu orice masinarie. El scoate din ochi un laser puternic.

Torta Vie

Torta vie este un extraterestru de foc si arunca flacari. El nu poate fi stins decat doua secunde. El este pe jumatate foc si pe jumatate om, iar impreuna fac un extraterestru perfect.

Wildmutt

Wildmutt este un caine extraterestru. El n-are ochi pe fata dar are pe gat si are mirosul foarte dezvoltat. De asemenea, are ghiarele foarte mari.

Cap de diamant

gif animationCap de diamant poate sa-si transforme mana cum vrea el, iar tepusile lui din spate sunt de fapt niste bumeranguri taioase.
El este facut dintr-un fel de piatra ascutita si verde ca un diamant, de asta ii zice Ben asa.

Ce este Omnitrixul?

gif animation Creatorul Omnitrixului se numeste Azmuth.
Omnitrixul a fost construit pe alta planeta.
Omnitrixul are tehnologie extraterestra si te lasa sa te transformi doar pentru un timp in extraterestri.
Verde inseamna ca Omnitrixul este incarcat.
Rosu inseamna ca Omnitrixul este descarcat.
Galben inseamna ca a capturat ADN-ul unui extraterestru.
Portocaliu inseamna ca Omnitrixul se auto-distruge.
Violet- Cand Eon a vrut sa modifice Omnitrixul a introdus din gresala ADN-ul sau, iar Omnitrixul si-a schimbat culoarea in violet.
Albastru inseamna ca Omnitrixul se recalibreaza.






Cine este Ben10?

gif animationBen Tennyson este un baiat obisnuit, dar care s-a dovedit ca nu era obisnuit deloc.
Ben are pe mana un ceas neobisnuit, numit Omnitrix, care ii permite sa se transforme in 10 extraterestri. In timp, se elibereaza si alti extraterestri. Din aceasta cauza se numeste Ben10.